Запознайте се с истинския Грант Кардон

Всички ме питат: „Как може да вършиш толкова много неща, как балансираш между живота и работата?“ Дори не се опитвам. Правя следното – поставям Грант в средата на един лист хартия и всичко се завърта около мен. Кралят е на първо място – аз съм егоист, алчен съм, защото прекарвам по-голямата част от времето си за личното си развитие. Всеки ден уча и хората в живота ми трябва да подкрепят това, което правя. Нямам работа, нямам кариера, дори нямам бизнес – имам живот и просто живея живота си. Не правя видеа, не ходя на работа, живея живота си. Разбирате ли? Не се опитвам да жонглирам между различни активности.

 

Ето още няколко въпроса, които често ми задават:

 

Колко важно е да се привлече внимание при продажбите?

Това е най-важното – трябва да получите внимание. Може да е грозно, може да е крайно, може дори да е глупово и със сигурност ще бъдете критикувани. Но ако не привлечете внимание, няма да продате, точка.

Какво правиш, за да изградиш нагласа и да започнеш реално да мислиш и правиш големи неща?

Чета, чета постоянно. Изучавам само шепа хора. Не чета просто 50 книги, чета книгите на няколко човека. И чета и изучавам само хора, на които искам да подражавам. Елън Мъск е човек, на когото бих се радвал да подражавам. Интернет направи толкова много хора достъпни, че понякога хората четат едно, после второ и трето, и след това изведнъж се чудят: „Нямам представа какво да правя.“ Прекалено многото информация обърква, затова избирайте умно.

 

Кои теми изучаваш най-често?

Това е на етапи, променям се. Зависи на кой етап от живота си съм и какво се опитвам да науча. В момента изучавам усилено стоковия пазар, защото искам да съм готов, когато той изригне.

 

Кое е това нещо, от което трябва да се откажеш, за да станеш безскрупулен.

Трябва да започнете да казвате истината на хората около себе си. Трябва да кажете на майка си, ако е негативна към всичко: „Престани да ми казваш тези неща, престани да ми казваш, че не мога. Престани да ми казваш, че не трябва.“ Преди години написах редица въпроси и отговори, седнах с майка си и казах: „Прочети отговорите, когато попитам.“ И започнах: „Мамо, мислиш ли, че трябва да инвестирам в недвижим имоти? Чети.“ „Грант, ще бъдеш успешен във всичко, което правиш и те подкрепям на 100%.“

 

Изброй 3 неудобни дисциплини, които си упражнявал, които са допринесли най-много в живота ти?

Аз съм изключително дисциплиниран човек. Всеки ден отивам на работа. Може да не се чувствам добре, пак отивам. Независимо от всичко, отивам. Второ, и Елена ще потвърди, почти никак не ме интересува как изглежда дадено нещо. Аз произвеждам съдържание. Не отделям голямо внимание на производството. Излиза на пазара и след това го оглеждам за детайли. Третото нещо е, че правя всяко нещо изключително бързо. Колкото мога по-бързо.

 

Как изглеждат първия и последния час от деня ти?
В първия час се събуждам. Опитвам да го правя всяка сутрин, макар никога да не ми се иска. За да знаете, всеки ден спя по 8 часа. Първо се събуждам. Вероятно се оплаквам на Елена за нещо. След това сядам и нахвърлям целите си. Отнема ми около 30 секунди и след това опитвам да отделя време за малко тренировки. След това закусвам и тръгвам към работа. До този момент вероятно съм постнал няколко неща в Snapchat, може би и Facebook, Twitter. В последния час на всеки ден отново записвам целите си. Оплаквам се на Елена за нещо и опитвам да поспя.

 

Какво друго бихте искали да ме попитате?

Изпратете своя коментар и ще опитам да отговоря.

 

Не пропускайте да си купите билети за 10X GrowthCon 2018.

Бъдете велики,

ГК
Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Show Buttons
Hide Buttons