Дуейн Джонсън – Скалата знае, че наемът трябва да се плати

Сериозният успех изисква сериозно постоянство!

Какво ще научиш в тази статия: идеята, че  „наемът трябва да се плати“ излиза отвъд парите – всеки ден „трябва да се плати наема“, ако искате да поддържате здравето си, хранейки правилно и тренирайки, да поддържате връзка като вложите енергия и усилия или да поддържате и развиете успеха си в живота.

Скромно начало

 Дълго преди Дуейн Джонсън да изгрее на големия екран в „Бързи и яростни“, той е бил изхвърлен от жилището си. По онова време, той е бил на 14 години и живял в Хаваи с майка си, която е чистела хотелски стаи, и не е успяла да плати седмичния наем от 180 долара. Наемът е трябвало да се плати, но не е имала с какво.

Аз също знам какво е да си беден.

От нищета до богатство

Днес Скалата е най-високо платеният актьор в Холивуд с приход от 86 милиона долара през миналата година. Той все още помни какво е чувството да живее от заплата до заплата.

„Знам какво е да те изхвърлят от жилището ти,“ казва Скалата

Също знам какво е да имате финансови проблеми. Колкото и да е трудно за вярване, чичо Грант и Скалата са били бедни някога – и то не кой знае колко отдавна.

Той започва да си казва „Наемът трябва да се плати“, когато е изхвърлен на улицата, като лична мотивация да започне да ходи на фитнес и да тренира. Всички успешни хора, които познаваше, бяха оформили телата си с тренировки.

Постоянството носи успех

Казвал сам го и преди, ако бицепсите са ви по-големи от банковата ви сметка, имате проблем. Скалата има големи оръдия, но банковата му сметка е още по голяма.

„Успехът не винаги е свързан с това да сте велики. Той идва от постоянството.“ – Скалата

Една контузия възпира неговата мечта да бъде ръгби играч, и затова след като завършва колеж, той остава беден и безработен. На път да отиде да живее с баща си, той изпразва джобовете си и намира само седем долара (от тук и името на компанията му: 7 Bucks Productions).

Независимо дали ще имате 7 долара или 700 милиона, наемът винаги ще ви чака. За да платите наем, ви трябва поток от пари. Кешът е крал.

Искам да помогна на всички млади Скали, които са някаде там, да подредят финансите си. Може би никога не са ви изхвърляли на улицата, но ще трябва да си плащате наема от сега нататък. Нека ви помогна да стабилизирате солидно финансите си.

Започнете да тренирате още от днес.

Резюме

Скалата не се превърна от бездомник в международна филмова звезда с едно просто желание, надежда или мечта. Той е работил здраво. Наемът на успеха се дължи всеки ден.

То е като красива морава или градина, няма значение колко е зелена или колко са красиви цветята,трябва да прадължите да се грижите за нея. Ако спрете да я косите, кантирате, подрязвате, да я поливате и да посаждате растения, тя ще избледнее и ще се разруши, докато един ден не престане да съществува. Затова наемът трябва да се плати днес.

Споделете в коментите дали сте били в ситуацията на Скалата (или моята) и как се измъкнахте от финансовата каша.

Бъди велик,

ГК
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Show Buttons
Hide Buttons