Как да постигнете успех – разберете в 2 минути

Това е успехът made simple”

  

Какво ще научите в тази статия: Как да постигнете успех!

 

Въведение

Светът не се интересува от това дали ще успеете или ще се провалите. Истината е, че вселената не е фокусирала вниманието си върху вашите успехи и провали. Има прекалено много  добри хора, които се провалят и прекалено много лоши хора, които успяват поне в една област от живота си.

 

Реалността е, че има повече хора, които са против вас, отколкото са на ваша страна. Всички хора, които са се отказали от мечтите си, са срещу вас. Светът не се интересува от това дали успявате или се проваляте!

 

Успехът ви зависи от…

Вие сте единствените, които се интересуват. Това означава, че трябва да се грижите за това много сериозно. Никой няма да се погрижи за вас или да ви надзирава. Познавам прекалено много велики хора, които не са постигнали успеха, който заслужават и искат.

 

Светът не го е грижа дали успявате или се проваляте – от вас зависи, от вас и само от вас. Трябва да отстоявате себе си по-силно от всички онези, които се борят срещу вас.

 

Не искате просто „да оцелявате“, нали? Трябва ви достатъчно, за да постигнете голям успех. Нужно е повече от задоволяване на основните нужди, за да успеете. Нужно ви е повече от просто работа, нужно ви е повече от просто здравна осигуровка, нужно ви е повече от просто образование и ви е нужно повече от обикновено работно място, нали?

 

Какво са основните нужди? Основните нужди са….

  • Дом
  • Храна
  • Дрехи
  • Транспорт

 

Нужно ви е повече от това, за да успеете в живота.

 

Успехът не е лесен

Ако към това се стремите, това и ще получите. Животът е брутален. Не сте планирали спешните случаи. Хората банкрутират заради ужасни заболявания, но реалността е, че човекът не е бил подготвен, защото е гледал само основните нужди. По-голямата част от човечеството се грижи само за основните си нужди.

 

За успеха са ви нужни повече от просто задоволяване на основни нужди.

 

Какво означава това да имате достатъчно, за да успеете? Какво би изглеждал успехът за вас и как се различава това от задоволяване на основните нужди? Истината е, че човекът, който спи в подслон за бездомници, има яке на гърба си, ще спи на легло, ще изчака на опашка за супа, ще получи парче хляб – всъщност е задоволил основните си нужди.

 

Това ли искате?

 

На същия този бездомник му се е случило нещо неприятно. Може да бил много интелигентен, може да е образован, може да имал работа някога и достатъчно почивки, но е попаднал днес тук.

 

Запишете си

Какво са основните нужди и как би изглеждал успехът за вас? Запомнете, че светът не се интересува от това дали успявате или не.

 

Големият успех изисва усилена работа, посветеност и отдаденост. Няма пряк път, няма лесен път. Можете да вземете които искате 10 милиардера и всички те ще ви кажат едно и също, всеки един от тях – „Здрава работа, посветеност и отдаденост.“

 

Няма начин да постигнете успех, ако работите на половин работен ден по интернет или създавате мулти-левъл маркетингова мрежа, като останалите вършат работата.

 

Резюме

Независимо какво правите, ще е нужна усилена работа. Ще е нужна посветеност, ще са нужни дълги часове работа, ще е нужна отдаденост. Забил съм своя меч надълбоко в земята, така че никой да не може да го извади – дотолкова силна е моята посветеност.

 

Ще е нужна неуморима отдаденост. Няма начин да се измъкнете от това.

 

Всеки, който твърди обратното ви мами и предлага решения, които няма да проработят.

 

Успехът, истинският успех, този отъвд основните нужди, изисква усилена работа, посветеност и отдаденост.

 

Готови ли сте за това? Запишете се в нашата обучителна програма. Нека успеем в 2018!

 

Бъдете велики,

ГК
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Show Buttons
Hide Buttons